• 86 81 86 82

Borgergade 25, 8600, Silkeborg

Om os
I de smukke istandsatte lokaler på Borgergade 25 i Silkeborg midtby ligger hyggelige Pizzeria og Restaurant, Diva. Restauranten har udover pizza – hjemmelavede burgere, steaks og pastaretter at tilbyde. Alt er lavet af de bedste kvalitets råvarer.Diva har med sin 300 kvadratmeter plads til cirka 90 personer i restauranten og er åben for alle mulige selskaber såsom julefrokoster, konfirmationer, firma fester, fødselsdage mm. Der leveres også mad ud af huset. Restaurant Diva kan også levere større bestillinger ud af huset - kontakt os venligst for et godt tilbud!

Selskaber
Om det er en julefrokost, firmafest, fødselsdagsfest eller blot en aften med klubben og lignendende - så står vi altid klar til at byde jer velkommen i vores flotte restaurant.
For at være helt sikre på at vi kan have plads til jer alle, er vi nødt til at bede jer om at reserver bord på forhånd.
Kontakt os også endelig i god tid, så vi sammen kan få planlagt den helt perfekte aften sammen!Kontakt også endelig såfremt i har nogle spørgsmål på tlf. 86 81 86 82.
Restaurant Diva kan også levere større bestillinger ud af huset - kontakt os venligst for et godt tilbud!

Menu
Husk at vi også har udbringning! (Min. 100 kr.- og 60 kr for levering) Du kan også betale med Mobilpay (14 13 13 ) ved udbringningen.
Alle pizzaer bages med ost og tomatsauce


Velkommen til Restauranten Diva på Borgergade 25, 8600 Silkeborg, Tlf. 86 81 86 82